Teollisuuden palvelut

Teollisuuden palvelukonseptimme sisältää seuraavat kokonaisuudet:

1. Putkiprojektikokonaisuuksien hallinta on erikoisalaamme. Projekti on aina erilainen ja olemmekin luoneet konseptin, jossa seuraamme jokaista komponenttia ja työkokonaisuutta mahdollisimman tarkasti samanlaisella prosessilla. Tämä takaa tasalaatuisen palvelun. Luomme projektipalvelut asiakkaidemme tarpeiden mukaan.

2. Laiteasennukset koostuvat monimuotoisista kokonaisuuksista ja ne ovat aina erilaisia. Tarkalla etukäteissuunnittelulla varmistamme laadukkaan toteutuksen.

3. Huolto ja kunnossapito on osaamisalueemme kärkeä. Osaava henkilökuntamme on huippuosaajia, joiden pääfokus on aina asiakkaan edun ajaminen. Meillä on käytössä nykyaikaiset seurantajärjestelmät, joiden avulla huolto- ja kunnossapito on suunnitelmallista ja taloudellisesti kokonaisedullista.

4. Tehdas Laitilassa tukee kaikkea muuta toimintaa. Tehtaassa pystymme tekemään ruostumattomasta ja haponkestävästä teräksestä teräsrakenteita, hoitotasoja, suoja-aitoja, ym. Lähetät vain piirustukset, niin meiltä onnistuu kaikki normaalit projektit.

Putkiprosessit ja -asennukset Laiteasennukset Huolto- ja kunnossapito Tehdas

Teollisuuden palvelut