Putkiprosessit ja -asennukset luotettavasti

Prosessiputkitukset eri tuotannon prosesseihin on ykkösosaamistamme. Lähes 40 vuoden kokemuksella varmistamme putkistonne laadun ja käytettävyyden. Henkilökunnallamme on yli 250 vuoden kokemus putkiasennuksista, myös hygieenisistä. Vuosien varrella olemme tehneet töitä muun muassa meijeriteollisuudelle, lääketeollisuudelle, kemianteollisuudelle ja paperiteollisuudelle.

Pitkän kokemuksemme ansiosta olemme nähneet teollisuuden kehityksen aina 70-luvulta lähtien. Olemme nähneet teollisuuden ja työturvakulttuurin kehittymisen turvavarusteineen, kypäröineen, suojalaseineen ja työsuunnitelmiinne, joten DNA:hamme on muovautunut uuden oppiminen sekä omaksuminen. Me emme haraa vastaan, vaan olemme ennemminkin uuden luoja.

Kehitämme jatkuvasti uutta, joka tuo työturvan kautta laadukkaampaa projektinhallintaa. Yhteistyössä kanssamme tiedät jatkuvasti mitä on asennettu ja missä projekti oikeasti kulkee. Voimme halutessanne jäljittää jokaisen asennuskappaleen.

Suoritamme putkiston asennuksen standardien mukaisesti. Voimmekin luottavaisin mielin luovuttaa putkiston eteenpäin. Paineastiaputkistot ovat arkipäiväämme ja meillä on niihin(kin) asianmukaiset luvat. Sekä hitsaajillamme että yrityksellämme on tarvittavat pätevyystodistukset. Hitsausten laadunhallinta meillä on SFS 3884-3 mukainen ja suoritamme hitsaukset SFS 13480 standardiin perustuen.

Satateho panostaa työntekijöihinsä. Meillä töissä oleva on saanut koko henkilökunnan luottamuksen ja tuen. Sen avulla tulee into tehdä joka päivä parhaansa.

Ota yhteyttä jos kaipaat putkiprosessien ammattilaista!

Yhteystiedot